انت غير مسجل لدينا يشرفنا انضمامك الينا
اضغط على زر تسجيل وتمتع بكل ماهو جديد وحصرى
مع تحيات اسره منتدى ابناء الدروتين
انت غير مسجل لدينا يشرفنا انضمامك الينا
اضغط على زر تسجيل وتمتع بكل ماهو جديد وحصرى
مع تحيات اسره منتدى ابناء الدروتين
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخولالدليل
 
 
فخذة في الفرن 408793691

 

 فخذة في الفرن

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
احمد الشحات
وسام التميز
وسام التميز
احمد الشحات


عدد الرسائل : 650
العمر : 38
العمل/الترفيه : مدرس رياضيات
المزاج : عادي
تاريخ التسجيل : 07/02/2009

فخذة في الفرن Empty
مُساهمةموضوع: فخذة في الفرن   فخذة في الفرن Emptyالسبت أبريل 18, 2009 6:15 pm


المقادير:


فخدة خروف، كوب زبادى، ملح وفلفل، بصل مفروم، توم مفروم، زعتر، بهارات لحمة، شوية حبهان.



طريقة الاعداد:


تجيبى الفخدة المغسولة وتنشفيهامن المية وتخلطى كوب زبادى مع الملح والفلفل والبصل والتوم وزعتر وبهارات لحمةو شوية حبهان صغير وتلفى الفخدة فى ورق الفويل وتحطيها فى التلاجة 24 ساعة.

وبعدين تحطيها زى ما هى كدة فى الفرن لحد ما تستوى وبعد ساعتين او تلاتة تشيلى الفويل وتشيلى الخلطة من عليها وتحطيها تحت الشواية وتقلبيها علشان تحمر من كل
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
شيف احمد محمد سعد
new
new



عدد الرسائل : 2
العمر : 35
العمل/الترفيه : شيف طباخ
المزاج : الحمد لله
تاريخ التسجيل : 20/04/2009

فخذة في الفرن Empty
مُساهمةموضوع: رد: فخذة في الفرن   فخذة في الفرن Emptyالإثنين أبريل 20, 2009 11:37 pm

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
يقدم لكم الشيف طباخ احمد محمد سعد نايل والشيف طباخ احمد عزت فتحى صنف من اشهى الماكولات الشرقية والغربية
شــــــــــــــــــــــوربة الفراخ
صدر فرخه
نصف بصله
2عود كروات وكرافس
حبهان+ورق لورا
ملح + بهرات+فلفل ابيض
كريمة لبانى
طريقــــــــــــــــه العمل
تقطع انواع الخضار جوليان وطرانشات
ثم تشوح سوتيه+ صدر الفراخ بعد الاحمر الخضارثم ننزل ننزل بكوب من الشوربه
ونصف كؤب كريمه لبانى+التتبيله
وبالهنا والشفا
شيف احمد محمد سعد نايل
شيف احمد عزت فتحى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
فخذة في الفرن
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: قسم المرأه :: اطباق شهيه-
انتقل الى: